Makelaar Haarlem en regio Kennemerland

Met de kennis van Haarlem & omgeving én met meer dan 20 jaar vakervaring, is Makelaars@WORK de perfecte gids in de huizenmarkt voor jou!
Makelaars@WORK is gevestigd aan de Nieuwe Gracht 3, midden in de historische binnenstad van Haarlem. Vanuit deze centrale locatie helpen wij onze klanten hun droomhuis te vinden of hun woning te verkopen in de hele regio Kennemerland. Van Haarlem tot Bloemendaal en van Velsen tot Hoofddorp. Ons kantoor is goed met de auto of trein bereikbaar.

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid vinden wij belangrijk!

Makelaars@WORK vindt het belangrijk dat je een betrouwbare en betrokken partner hebt tijdens het hele proces van het vinden van jouw nieuwe of het verkopen van jouw bestaande woning of bedrijfspand. Wanneer je jouw woning of bedrijfspand op de markt brengt, maken we standaard een plan van aanpak. Ook besteden we veel aandacht aan de presentatie met mooie foto’s, uitgebreide omschrijvingen en maatwerkplattegronden. Wanneer je een woning of pand wilt aankopen, nemen we de tijd voor het opstellen van een uitgebreid zoekprofiel. Vervolgens houden we je up-to-date en ontvang je regelmatig nieuw aanbod, waarbij ons brede netwerk ook panden biedt die (nog) niet in de markt zijn. Voor de bezichtigingen trekken wij veel tijd uit. Wij maken graag heldere afspraken en het is bij ons ook mogelijk om – als het nodig is – buiten kantoortijden af te spreken.

NVM makelaar Haarlem en Vastgoedcert

Makelaars@WORK is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Dit betekent zekerheid, deskundigheid, een prominente plek op Funda.nl en toegang tot haar unieke uitwisselingssysteem. Daarnaast zijn onze makelaars geregistreerd bij Stichting Vastgoedcert. Dit is hét kwaliteitsregister voor Makelaars en Taxateurs.