AERDENHOUT | Van Vollenhovenlaan 28A Van Vollenhovenlaan 28, 2111 HH Aerdenhout

Kenmerken

Type , Status Location Price € 1.550.000,00 k.k.

Omschrijving

Aan het einde van een van de mooiste lanen van Aerdenhout ligt deze geschakelde en zeer verzorgde industriële villa. Op de schitterende zuid gerichte kavel zijn in 1997 twee geschakelde villa’s gebouwd. De villa’s worden gescheiden door een imposante entree.

De villa bestaat uit vier lagen, te weten 3 woonlagen en een souterrain en is gelegen op een perceel van 2490m². Het object is energiezuinig en onderhoudsvriendelijk. Zo zijn er uitsluitend duurzame materialen gebruikt. De combinatie van staal, glas, hout en aluminium geven het geheel een industriële sfeer.

Een ander kenmerk van dit bijzondere object is licht. Gecreëerd door veel glas en lichte kleurstellingen. De achterzijde van de woning is gelegen op het zuiden waardoor het in de serre in ieder jaargetijde goed toeven is.
Het groene Aerdenhout is centraal gelegen tussen de duinen en strand van Zuid-Kennemerland en Amsterdam en Schiphol. Diverse sportaccommodaties zoals golfbanen en hockeyverenigingen zijn in de buurt te vinden, evenals lagere en middelbare scholen.

De gezamenlijke entree verdeelt de twee villa’s en in de achtergelegen hal bevinden zich twee voordeuren. De immense hoogte is iedere keer weer een verrassing.
Middels een hellingbaan en inpandige trap het souterrain bereikbaar welke thans in gebruik is voor 4 auto’s. Tevens bevinden zich hier een technische ruimte en een ruimte voorzien van een stoomcabine.
De woonkamer beschikt over een openhaard, 6 maal openslaande deuren en een leefkeuken. De leefkeuken is voorzien van diverse inbouwapparaten en heeft een bijkeuken .
Vanuit de woonkamer is de serre bereikbaar . Deze is volledig voorzien van glas en biedt de mogelijk om aan twee kanten te openen. Zo haalt u buiten nog meer naar binnen.

Op de eerste verdieping telt de woning 4 ruime slaapkamers, een toilet en een badkamer. Vanuit alle slaapkamers is de bosrijke omgeving te zien.

Op de tweede verdieping bevindt zich een tweede badkamer met douche en toilet en een ruime slaapkamer. De opengewerkte dakconstructie laat het damwandenprofiel en spantconstructie zien. Deze verdieping heeft een loft-achtige uitstraling.

De tuin is voorzien van verlichting, een carport voor 2 auto’s, een eigen bron en een oprijlaan.

Bijzonderheden:
– woonoppervlak: ca. 450m²;
– perceeloppervlak: ca. 2490m²;
– bouwjaar: 1997;
– bijzonder object door zijn industriële sfeer en uitstraling;
– energiezuinig door o.a. veel isolatie en zonnepanelen;
– ideaal gezinshuis, ook geschikt voor dubbele bewoning;
– architect: G.J. Van Delft;
– veel gebruik gemaakt van glas, hout en staal;
– eigen waterbron aanwezig;
– verwarming middels een warmtepomp;
– huur van dit object is bespreekbaar;
– mogelijkheid om de naastgelegen woning ook te kopen (samen ca. 3400m³ en 4600m² perceeloppervlak);

Aanvaarding in overleg.

Find this property on map

Similar Properties