HAARLEM | Gedempte Raamgracht 65 A & B Gedempte Raamgracht 65, 2011 WH Haarlem

Kenmerken

Soort , Status Locatie Prijs € 499.000,00 k.k.

Omschrijving

2 panden stonden te koop separaat voor € 499.000,00 k.k.

Recentelijk vernieuwbouwd HERENHUIS (3 woonlagen, 4e bergvliering, ca. 160 m2 woonoppervlakte) met patio en zonnige daktuin. Keuken plaatsen en klaar!

Om de hoek van het Nieuwe Kerksplein, op steenworp afstand van de binnenstad van Haarlem, aan brede straat midden in de gewilde en gezellige “Vijfhoek”, gelegen stadsvilla met riante woonkeuken en patio op de begane grond en ZONNIG TERRAS op de eerste verdieping alwaar naar gezinsindeling een living of 2 extra slaapkamers gerealiseerd kunnen worden.

Indeling:

Begane grond: entree, hal, luxe toilet, ruime bergkast v.v. wasmachine aansluiting, lichte split-level LIVING/ WOONKEUKEN (ca. 57m2) met glazen pui aan de voorzijde alsmede een glazen schuifpui aan de achterzijde met toegang tot de stadspatio. Middels een open trap is de multifunctionele kelder te bereiken (ca. 6.16 x 4.28m, stahoogte 1.75m). Alle aansluitingen t.b.v. een luxe kookeiland met apparatenblok zijn aanwezig, de koper kan dit naar eigen smaak invullen. De industriële balken zijn in het zicht gehouden, houten vloer met hoge plint is gelegd en schilderwerk (muren RAL 9010) en plafonds (hagelwit) is uitgevoerd. Open trap naar de…

1e verdieping: woonkamer (ca. 10.0 x 3.98/ 4.97m) (of 2 slaapkamers) met dubbele openslaande deuren aan de achterzijde naar het zonnige terras (6.90 x 4.97m). Aan de voorzijde zijn 3 openslaande deuren geplaatst met frans balkon. Dit creëert veel licht en ruimte. Houten vloer met hoge plint is gelegd en schilderwerk (muren RAL 9010) en plafonds (hagelwit) is uitgevoerd.

2e verdieping: overloop, luxe badkamer v.v. 2e toilet, ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche en designradiator. Slaapkamer aan de voorzijde (ca. 2.50 x 4.0m), slaapkamer aan de achterzijde (ca. 3.87 x 4.90m). Houten vloer met hoge plint is gelegd en schilderwerk (muren RAL 9010) en plafonds (hagelwit) is uitgevoerd.

3e verdieping: bergvliering met CV opstelling, bereikbaar middels vlizotrap.

Bijzonderheden:
“Nieuw” strak en modern wonen in een bestaand pand.
4 slaapkamers mogelijk!
Achterzijde van het pand is uitgebouwd en vanaf de 1e verdieping nieuw opgetrokken.
Veel ruimte en licht.
Zonnig en ruim dakterras ca. 27 m2.
Parkeren middels parkeervignet zonder wachttijd, parkeergarage in directe nabijheid.
Na de plaatsing van de keuken naar eigen voorkeur is het pand zo te betrekken.
Oplevering kan per direct.

Vind deze woning op de kaart

Vergelijkbare Objecten

Reageer op deze blogpost

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *