HAARLEM | Hulswitweg 45 Hulswitweg 45, 2031BG Haarlem

Kenmerken

Type Status Locatie Prijs € 235.000,00 k.k. Oplevering In overleg Conditie Bestaande Bouw Bouwjaar 1997 Perceeloppervlakte 136

Omschrijving

MULTIFUNCTIONELE bedrijfsruimte, bestaande uit KANTOORRUIMTE (ca. 91 m2) en WERKPLAATS ca. 146 m2, gelegen in de Waarderpolder op een kleinschalig privé bedrijventerrein welke is gebouwd in 1997 (13 units). Parkeerruimte op eigen terrein (en de openbare weg), de units zijn veilig gelegen d.m.v een afsluitbaar elektrisch hek. Ideale ligging aan de rand van de Waarderpolder, nabij uitvalswegen naar het centrum en A9. Tevens dichtbij het NS station Haarlem/ Spaarnwoude.

Totale oppervlakte ca. 237 m² verdeeld over: Hulswitweg 45

Begane grond: ca. 146 m2 bedrijfshal met een hoogte van 3.38m/ 7.00m en 3.20 meter!. (Overhead deur 3.05m hoog) 1e verdieping: ca. 91 m2 kantoorruimte (door een verdiepingsvloer uit te breiden). Entree, hal, toiletruimte, werkplaats.

1e verdieping: hal, CV ruimte, opslagruimte. Het geheel (45 en 15) is thans in gebruik als aannemingsbedrijf (kantoor en werkplaats/ opslag), maar is eenvoudig tot 2 panden te splitsen en/ of naar eigen wens in te delen. Indeling zie plattegronden. Dit object is tevens gezamenlijk te koop met Hulswitweg 15, vraagprijs € 630.000,= k.k.

Dit multifunctionele pand is te gebruiken als kantoor met werkplaats, kantoor met opslag, verkoopruimte met balie/ opslag of showroomruimte (veel ramen aanwezig) en beschikt over 2 overheaddeuren. LET OP DE FOTO’S ZIJN VAN NUMMER 15 en 45 ! Geen BTW Servicekosten 45; € 142,= per maand. Actieve VVE. Voorzieningen – toilet; – pantry/ kantine; – krachtstroom; – basis verlichting; – overheaddeur (3.6m breed x 3.1m hoog); – alarm.

Indeling Zie bijgaande plattegronden. Vloerbelasting Ca. 2000 kg/pm² voor de begane grond en ca. 250 kg/pm² voor de verdieping. Bouwjaar Ca. 1997 Parkeren Er geldt vrij parkeren aan de openbare weg, 4 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het complex is afgesloten middels een elektrisch afsluitbaar hek. Locatie Gelegen op het bedrijvenpark “de Waarderpolder” aan de rand van Haarlem en het Spaarne, het grootste bedrijvenpark van Zuid-Kennemerland. Er zijn ca. 850 bedrijven gevestigd, waar 12.000 mensen werken.

Van kleinschalige studio’s en werkplaatsen tot omvangrijke bedrijven zoals bijv. grafische en farmaceutische bedrijven. Bereikbaarheid De Waarderpolder ligt ideaal ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol, heeft goede verbindingen, volop parkeergelegenheid en de gezellige binnenstad ligt op een paar minuten afstand. De Waarderpolder heeft een NS-station en een bustraject.Gelegen direct bij de A-200 en de A-9 op 10 minuten van Amsterdam en Schiphol. Aanvaarding In overleg. Oplevering In de huidige staat. Bezichtiging uitsluitend na daartoe vooraf gemaakte afspraak.

Locatie op kaart

Meer Aanbod

Leave Your thought on this post

Your email address will not be published. Required fields are marked *