HAARLEM | Nieuwe Gracht 3 NIeuwe Gracht 3, 2011NB Haarlem

Kenmerken

Soort Status Prijs € 149,00 p/m Oplevering Direct Conditie Bestaande Bouw Bouwjaar 1800

Omschrijving

Zaamen ZAAMEN biedt inspirerende werkplekken voor ondernemende professionals. Een stijlvol kantoor voor freelancers, (startende) ondernemers en zzp’ers, met méér dan alleen flexibele werkplekken en vergaderruimten. Onze moderne voorzieningen scheppen een vruchtbaar klimaat voor succesvolle trainingen, presentaties, brainstormsessies en ontmoetingen. Werken in een inspirerende omgeving, zonder afleiding en met meer focus en concentratie? Dat doe je bij ZAAMEN. Kies je voor een werkplek bij het beste Flexcenter van Nederland, dan kies je voor meer zaamen-werking: een breder netwerk en grotere interactie met andere professionals.

We bieden hoge kwaliteit, gastvrijheid en gemak. En onze service is per 1 januari 2014 uitgebreid: we bieden je een prettige werkplek (arbo), toegang tot alle moderne faciliteiten met business wifi, koffie, thee en (h)eerlijke lunch. Wat doet Zaamen? ZAAMEN faciliteert je bij het ontmoeten van gelijkgestemden. Mensen die op dezelfde manier in het werk staan als jij. Zichzelf professioneel willen ontwikkelen en daarom openstaan voor nieuwe contacten. Bereikbaarheid Dit smart cowork center van Nederland is gevestigd in hartje Haarlem. Vlak bij het NS-station, op 15 minuten vanaf Amsterdam en Schiphol. Ooit woonde hier de beroemde schrijver Jacob van Lennep. Achter de gevel gaat nu de wereld van Het Nieuwe Werken schuil. Kom eens langs en laat je inspireren!

De Ruimten ZAAMEN faciliteert je kantoor met het sociale hart, 3 verdiepingen met, 8 vergaderruimten, een besloten stadstuin en een Meeting Sloop. Hartland Hartland is het sociale kloppende hart van ZAAMEN. Hier kun je echt contact maken met anderen. Niet digitaal, maar persoonlijk, van hart tot hart. Board room Castor is de zeer stijlvolle en representatieve board room met uitzicht op de Nieuwe Gracht. Aan de royale vergadertafel is plaats voor acht personen. Castor geeft je vergadering extra cachet. Inspiration room De Summit is de stijlvolle en inspirerende brainstormruimte met uitzicht op de tuin. Er is plaats voor tien tot twaalf personen. In de Summit zullen ideeën en initiatieven tot grote hoogte stijgen. Alle faciliteiten zijn hiervoor aanwezig: een lange tafel, heerlijke stoelen en smart board. En met ons video-conferencing systeem kun je je ook met de buitenwereld verbinden. Heb je trek gekregen na het spuien van alle ideeën? Geniet dan van een heerlijke lunch in ons eigen Hartland. Catering in de Summit is ook mogelijk.

Zoetterrain: Drie vergaderruimten bevinden zich in het Zoetterrain. Regina en Berlat zijn de trainingruimtes, die we flexibel kunnen inrichten tot professionele vergaderplekken en trainingsruimten (16 personen). De Liefmans is onze kleinere coachruimte voor de intieme maar belangrijke gesprekken. De Kersentuin: Achterin de tuin staat het tuinhuis, de Kers. Deze ruimte is voorzien van dezelfde moderne faciliteiten als de flexplekken binnen. Je kunt hier in ultieme rust en stilte zeer geconcentreerd werken. Aan bijvoorbeeld een rapport of boek. De Kers is voor langere tijd te huur.

MS ZAAMEN: MS ZAAMEN staat voor motor sloep ZAAMEN, maar betekent bij ons ook meeting sloop. Voor de deur ligt ons juweel. Je kunt ermee varen en vergaderen tegelijkertijd. Met de mooie uitzichten vanaf de wateren in en rond Haarlem als decor. Bijzonderheden: Een huismeester is altijd aanwezig Ons adres kan gebruikt worden als jouw zakelijke bezoek- en postadres via onze postservice. In de tuin van ZAAMEN heerst een oase van rust. Koffie, thee, lunch en gekoeld water is inclusief. Flipover en whiteboard zijn standaard. Draadloos internet aanwezig. Verschillende memberships zijn mogelijk. Voor prijzen en meer informatie? bekijk onze website of neem contact met ons op. Wil je zeker weten of Zaamen jouw nieuwe werkplek is? Elke vrijdag kun je gratis een dag proefdraaien.

Vind deze woning op de kaart

Vergelijkbare Objecten

Reageer op deze blogpost

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *